by
on
under
Permalink

Förnya din sommargarderob

Sommaren är i antågande och som vanligt står man där och känner att man inte har så många alternativ till sommarkläder. Fjolårets inköp känns hopplöst ute och plånboken tillåter inte riktigt den där förnyelsen som du känner att du är i ett desperat behov av.

Det viktigaste att ha i åtanke när du handlar kläder och skor är att välja efter hjärtat snarare än hjärnan. Det är bättre att köpa dyrare skor som du vet du kommer använda än att handla på rea plagg som sedan kommer förpassas till botten av din garderob. Det blir snarare dyrare i längden om du köper rea skor flera gånger per år än om du hittar ett par riktiga skor som du vet du kommer ha användning för flera somrar framöver. Om du har en rejäl skobudget finns det riktigt snygga sneakers om du letar.

Men det finns också sätt att pressa priserna på de skor du vill ha. Att leta rabattkoder och liknande kan verka tidsödande, men det behöver inte vara det och du sparar pengar på det du ska köpa.

Om du vill spara än mer kan second hand vara ett fullgott alternativ. Där kan vi verkligen prata om klipp då du kan hitta märkeskläder och skor som ofta bara kostar en bråkdel av priset. Se dock till att du kontrollerar kvalitén innan så du inte köper skor eller kläder för den delen som är trasiga eller ordentligt nötta.

Så det är bara att ge sig ut och leta, du kommer hitta mer än du tror