by
on
under
Permalink

Handla online och handla modernt

De flesta känner igen den härliga känslan av att lägga till vara efter vara i den virtuella kundkorgen. De flesta känner dock också igen ångesten en får av att se den totala summan som snart dras från kontot. Kanske är det även en ångest över miljön. Ju mer vi handlar, desto mer lider naturen.

ANDRA HAND

För att kunna fortsätta shoppa och fortsätta få den härliga känslan är lösningen att handla second hand. Det vill säga något som någon annan redan ägt. Genom att handla i andra hand, på antingen loppisar eller via hemsidor där allt får en andra chans, blir också kostnaden lägre. Du får fortfarande en hel och fungerande produkt men för ett lägre pris än om du hade köpt nyproducerat.

Bra för miljön och bra för plånboken

I och med att du handlar i andra hand blir det ingen belastning på miljön. Då priset också blir lägre i och med att det är använt, får du som konsument möjlighet att köpa mer. Och vem gillar inte den där känslan av en proppfull kundkorg? Detta är alltså att handla mode online på ett modernt sätt. Det är modernt för att vi tänker på miljön. Utforska mer här.