Mode

Mode för oss är att hitta sin stil, kombinera den med dagens trender och skapa en skön helhet. Våga gå efter magkänslan och lita på den. En självsäker look kan aldrig bli fel. Satsa också på rätt accessoarer, de kan både klä upp och klä ner en outfit, beroende på tillfälle. 

Höstens färg

Grå byxorI höst är mode trenden ”Gray Boom”, den grå färgskalan syns i alla varianter på alla olika material. Grå är perfekt att matcha ihop med sommarens vita blusar och skira tyger. Ett måste i höstgarderoben är stickat, både gles stickat och finstickat, over size tröjor och nättare koftor. Många koftor liknar formen av en kavaj med feminina detaljer på knappar och form.

50- tal

Den stil som synt mycket på de större modevisningarna för i höst är feminint 50 tal. Kvinnliga klänningar, kavajer och klassiska former. Detta tas även igen i makeupen där kråksparks eyeliner och fyllig mascara matchas med rosiga kinder och färgade läppar. Tänk lite Marilyn Monroe.

Material och form

Ett populärt material för i höst är läder, i alla dess former och detta har snappats upp av bland annat Versace och Gucci. Vill du vara lite mer sofistikerad i din outfit har Dior visat många vackra a-linjeformade kjolar, en trend som många av de stora modebloggarna redan snappat upp.Här kommer en sammanfattning på höstens måsten;

  • Collagetröjor med tryck
  • A-formade kjolar á la 50-tal
  • MC inspirerade leggings och jeans
  • bikerjackan
  • Lår och knähöga stövlar