Streetwear för killar

Det är svårt att definiera exakt vad streetwear är för något eftersom det är en stil i ständig förändring. Streetwear är plagg som inspireras av modet på gatan snarare än de stora modehusen. Oftast syftar det till den avslappnade stilen med rötter i den amerikanska skate- och surfkulturen, men streetwear varierar beroende på var du är. Här kan du läsa mer om det bästa streetwear för killar.

En lokal och global trend som

Streetwear är en global trend som samtidigt är väldigt lokal. De flesta tänker på avslappnade outfits som ofta ses på skateboardåkare, men streetwear kan även syfta på de dockliknande outfitsen som syns på Harajukus gator i Tokyo. De allra flesta, framför allt killar och män, relaterar dock mer till det surf- och skateinspirerade streetwear med hoodies, snygga t-shirts, sneakers och kepsar. Trenden har även gett upphov till framgångsrika svenska streetwear märken.

Hitta snygga streetkläder online

Eftersom streetmwear är i ständig förändring kan det vara svårt att hitta bra plagg i fysiska butiker. Streetwear utvecklas ständigt och därför är det oftast en bättre idé att leta efter snygga plagg på nätet. Det finns ett schysst utbud online där du bland annat hittar snygga hoodies, t-shirts, kepsar och jackor för killar. Dessa plagg är ett måste för att få till den rätta avslappnade looken.